OM OSS

 

Jörn Beck

 

Agilityintresse sedan länge. Började träna och tävla agility 1992. Numera bara fårvallning som gäller med Bordercollie Chap. Suttit med i CAS (Centrala Agility Styrelsen). Även konstruerat agilityhinder som används än idag. Följer numera min frus framfart på agilitybanan och hennes döttrar. Utöver hundträning har jag svart bälte i karate, är även domare och tränare i detta. Har även cykling som ett stort intresse.

 

Maria Beck

 

Skaffade min första hund för 30 år sedan och har varit aktiv inom räddning, lydnad och bruks sedan dess. Kom in på vallningsspåret med min första bordercollie, men blev sedan fast i agilitysporten för 3 år sedan och är nu agilitynörd med stort A tillsammans med min Sheltie Kia. Har även min älskade Sheltie Bond som fick bli soffhund efter en skada som valp. Är SBK-instruktör och räddningshundsinstruktör. Utöver hundträning är mina intressen familjen och dans.

Johanna Westerberg

 

Äldsta dotter till Maria. Mitt fokus i hundträning är lydnad och rallylydnad men även jaktapportering, även påbörjad utbildning som patrulleringsekipage i Försvarsmakten. Har Golden Retrievern Zam som tävlar och tränar lydnad, rallylydnad och agility. Jakt Golden Retrievern Zia som är min nya lydnad- och jaktapporteringsstjärna. Även Pomeranianen Zäta som efter sjukdom är hela familjens maskot. Jobbar som sjuksköterska och utöver hundträning tränar jag mycket på gymmet.

Ellinor Beck Bengtsson

 

Yngsta dotter till Maria. Född och uppvuxen med hundar. Har en Sheltie som heter Ezter och som är min kommande agilitystjärna. Jag tränar och tävlar även rallylydnad med familjens Bordercollie Gant som också är godkänd vallhund. Går på Örkelljunga Hundgymnasium och är intresserad av friskvård och rehab med hund och skulle gärna i framtiden vilja jobba med djur. Utöver hundträning tycker jag om att umgås med vänner.

Lotta Olsson

 

Vår eminenta hundtränare! Lotta har aktivt tävlat i agility i cirka 20 år och har gjort fantastiska prestationer och placeringar i svenska mästerskapen. Har sedan tidigare haft Sheltie, men har numera Bordercollie Ice, Zet och nytillskottet Ax som hon tränar och tävlar agility med. Zet och Ice var kvalade till SM 2017 individuellt respektive i lag. På fritiden umgås hon gärna med sin familj och driver även ett hunddagis. Vi är glada och tacksamma att få ha Lotta med på vår resa med Skånehallen.

 

Meriter:

  • Lag-guld SM 1999
  • Lag-guld SM 2007
  • Lag-guld SM 2012
  • Lag-guld SM 2017
  • Individuellt brons SM 2002

info@skanehallen.se

Hembygdsgatan 4

264 36 Klippan

070-299 35 80

Org. nr 559110-9763

KONTAKTA OSS

ÖPPETTIDER

Alla dagar 07.00-23.00

SPONSORER:

Copyright: Skånehallen AB, 2017

Foto: Madeleine Jönsson