OM OSS


Jörn Beck


Agilityintresse sedan länge. Började träna och tävla agility 1992. Numera bara fårvallning som gäller med Bordercollie Chap. Tävlingsledare Agility. Suttit med i CAS (Centrala Agility Styrelsen). Följer numera min frus framfart på agilitybanan och hennes döttrar. Utöver hundträning har jag svart bälte i karate, är även domare och tränare i detta. Har även cykling som ett stort intresse.


Maria Beck


Skaffade min första hund för 30 år sedan och har varit aktiv inom räddning, lydnad och bruks sedan dess. Kom in på vallningsspåret med min första bordercollie, men blev sedan fast i agilitysporten för 3 år sedan och är nu agilitynörd med stort A tillsammans med min Sheltie Kia och nytillskottet Prix. Har även min älskade Sheltie Bond som fick bli soffhund efter en skada som valp. Är tävlingsledare i agility, SBK-instruktör och räddningshundsinstruktör. Utöver hundträning är mina intressen familjen och dans.

Johanna Westerberg


Äldsta dotter till Maria. Mitt fokus i hundträning är lydnad och rallylydnad men även jaktapportering, även påbörjad utbildning som patrulleringsekipage i Försvarsmakten. Tävlingsledare i Lydnad. Har Golden Retrievern Zam som tävlar och tränar lydnad, rallylydnad och agility. Jakt Golden Retrievern Zia som är min nya lydnad- och jaktapporteringsstjärna. Även Pomeranianen Zäta som efter sjukdom är hela familjens maskot. Jobbar som sjuksköterska.

Ellinor Beck Bengtsson


Yngsta dotter till Maria. Född och uppvuxen med hundar. Har en Sheltie som heter Ezter som tränar och tävlar agility. Även min kommande agilitystjärna BC'n Elza. Jag tränar och tävlar även rallylydnad med familjens Bordercollie Gant som också är godkänd vallhund. Går på Örkelljunga Hundgymnasium och är intresserad av friskvård och rehab med hund och skulle gärna i framtiden vilja jobba med djur. Utöver hundträning tycker jag om att umgås med vänner.

Lotta Olsson


Vår eminenta hundtränare! Lotta har aktivt tävlat i agility i cirka 20 år och har gjort fantastiska prestationer och placeringar i svenska mästerskapen. Har sedan tidigare haft Sheltie, men har numera Bordercollie Ice, Zet och nytillskottet Ax som hon tränar och tävlar agility med. Zet och Ice var kvalade till SM 2017 individuellt respektive i lag. På fritiden umgås hon gärna med sin familj och driver även ett hunddagis. Vi är glada och tacksamma att få ha Lotta med på vår resa med Skånehallen.


Meriter:


 • Lag-guld SM 1999
 • Lag-guld SM 2007
 • Lag-guld SM 2012
 • Lag-guld SM 2017
 • Brons SM 2002

Alexandra Gullberg


Alexandra är Skånehallens sponsorekipage! Alexandra har tre sheltiesar; Sqy, Beat och Elli. Hon har sedan 2008 varit aktiv inom agility och har tävlat det mesta upp till landslaget och har även flertalet medaljer på stora mästerskap som SM & NM. Alexandra håller även på att utbilda sig till agilitydomare. Vi är glada att få följa Alexandra på agilitybanorna!


Meriter:


 • Guld Ungdoms SM 2009, 2010
 • Silver Ungdoms SM 2015
 • Lag-brons Ungdoms SM 2015
 • Guld DM 2009
 • Silver SM 2010
 • Lag-Silver 2017
 • Lag-Silver NM 2011
 • Svenska agilitylandslaget 2010, 2011

Copyright: Skånehallen AB, 2018

KONTAKTA OSS

070-299 35 80

Hembygdsgatan 4

264 36 Klippan

info@skanehallen.se

Alla dagar       07.00-23.00

ÖPPETTIDER

Foto: Madeleine Jönsson

Org. nr 559110-9763